Elektricar Konjarnik
Elektricar Konjarnik
Elektricar Konjarnik Telefon
Dežurna služba za popravke električnih instalacija i električnih uređaja, montaža indikatora, ugradnja osigurača, zamena grejača ili servis TA peći. Saradnici Električar Konjarnik su na lokaciji u roku od 1 časa i pokrivanju sve lokacije u Beogradu i okolini.

Bez "razvlačenja" kod popravke kvara, bez "fingiranja" kvarova sa opisom komplikovanog i skupog kvara, bez "odlaganja danima" usled preobimnog angažovanja.
Električar Konjarnik Zamena Osigurača
Električar Konjarnik Zamena Osigurača
Električar Konjarnik Zamena Osigurača
Električar Konjarnik Zamena Osigurača
Električar Konjarnik Zamena Osigurača

Električar Konjarnik


Hitne intervencije na lokaciji  i električarske usluge, servis električnih uređaja (šporet, veš mašina, aspirator, rerna, TA peć) i električnih instalacija. Električar Konjarnik se odlikuje garancijom na sve usluge, profesionalnim pristupom i povoljnim cenama
Električar Konjarnik majstori izlaze na lice mesta odmah po prijemu poziva za intervencijom i kao hitna služba raspoloživi su Non-Stop 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.
Električar Konjarnik pruža

električarske usluge

i

popravka struje

obuhvata:
  •  popravka i

ugradnja osigurača

automatskih i keramičkih (topljivih)
  •  servis i

ugradnja razvodnih ormana sa osiguračima


  • 

servis bojlera


  •  zamena i

montaža plafonjera

, lustera, rasvete
  • 

zamena prekidača

,

montaža utičnica

, tastera i sklopki (Fidove sklopke)
  • 

zamena indikatora u kupatilu


  • 

zamena grejača svih vrsta


  • 

popravka rerne

,

popravka šporeta

,

servis kuhinjskih ploča za kuvanje

, zamena ringli
  • 

servis TA peći

- popravka termoakumulacione peći
  • 

montaža aspiratora

,

montaža televizora


  •  servisiranje grejnih kotlova, grejnih tela,

popravka grejalice


  • 

servis industrijske opreme

u kuhinjama, restoranima, hotelima
  • 

ugradnja zvona

i

montaža interfona


  • 

postavljanje električne instalacije

,

montaža kablova za struju


  •  postavljanje kablova za računarske mreže, UTP kablovi
Električar Beograd Postavljanje računarskih kablova
Popravka bojlera Električar Konjarnik
Električar Beograd
Kod električarske usluge, odnosno rešavanje problema vezano za struju, bilo da ih sprovodi Električar Konjarnik ili treća osoba, pa čak ako ih sprovodi i sâm klijent (što svakako nije preporučljivo), da se svaki kvar pri napajanju strujom, bilo to električna mreža visoke struje ili uređaji koji rade na nisku struju, sprovede u skladu sa elektrotehničkim pravilima.

Prvi primer među mnogima u pravilnom sprovođenju električarske usluge, ako se vrši montaža utičnice - Šuko II monofazna utičnica, da stezaljke kablova (kleme) budu snažno pričvršćene, kako u toku korišćenja ne bi došlo do izvlačenja kabla i kako ne bi došlo do ostvarivanja kraktog spoja (kuršlus, tačnije Kurzschluss). Utičnicu treba također čvrsto pričvrstiti i za uzidnu doznu, ako je o uzidnoj montaži reč, kako se prilikom izvačenja utičaka iz utičnice, sama utičnica ne bi oslobodila iz ležišta, tj izvukla iz zida.

Isto se odnosi i na redne kleme kod montaže plafonjera ili kleme kod zamene indikatora. Kod zamene električnog grejača na bojleru ili grejača TA peći, najčešće treba postaviti električne papučice na provodnik, koji se spaja sa kontaktima na samom električnom grejaču, pri čemu je suština ista. Da bi veza između električnog potrošača, tj grejača i električnog provodnika bila sigurna, kod spajanja papučice na provodnik preporučljivo je izolovati deo papučice u zoni do pravodniku, kako se ne bi greškom ostvario kontakt sa kućištem uređaja ili sa drugim otvorenim kontaktima i time ostvario neželjeni spoj.

Više informacija i različite slučajeve saznaćete OVDE
Ključne prednosti Električar Konjarnik čine:
  ▪  Hitne Intervencije- dolazak odmah po pozivu
  ▪  Dežurna Služba 24 sata / 7 u nedelji
  ▪  Sveobuhvatna Električarska Usluga
  ▪  Kvalitetna Usluga Sprovedena Sa Pažnjom I Strpljenjem
  ▪  Obučeni Električari sa dugogodišnjim iskustvom
  ▪  Profesionalan Pristup
  ▪  Premijum Materijali Koji Se Koriste Prilikom Ugradnje Ili Popravke
  ▪  Garancija Na Uslugu
Električar Zemun Popravka struje
Za električarske usluge koje korisnici najčešće potražuju od električara Beograd, Električar Konjarnik izdvaja neke primere:

Montaža indikatora - Višestruki prekidač za potrošače u kupatilu, odnosno indukator za kupatilo se prvenstveno kvari usled topljenja i raspadanja prekidača za struju koji se odnosi na velike potrošače, kao što su bojler ili grejalica u kupatilu. Prekidač (jedan od više u indikatoru) biva permanentno zagrevan protokom velike struje kroz njega (tačnije usled postojanja spesifičnog električnog otpora), te nakon izvesnog vremena, deformacije i sagorevanje materijala, dolazi do zaglavljivanja prekidača. Vrlo često istovremeno dolazi i do pregorevanje provodnika (izolovane žice) koja je spojena sa konkretnim prekidačem, te dolazi do kratkog spoja između dva provodnika kojima je izgorela izolacija.
Detaljniji opis možete pronaći na stranici Zamena indikatora za kupatilo

Popravka šporeta - Kada dođe do delimičnog ili potpunog kvara električnog šporeta, ugradne rerne ili keramičke ploče za kuvanje, električni šporet može u velikom broju slučajeva da bude bezbednosno nesiguran za korišćenje. Kvar šporeta vrlo često može da leži u grejaču rerne ili sigurnosnom osiguraču, kao i kružnom prekidaču (ako je mehanički prekidač postavljen na šporetu). Ako se u toku dijagnostifikovanja kvara i ispitivanjem električnih svojstava ustanovi da treba izvršiti zamenu termostata ili je neophodna zamena prekidača ili ringle, Električar Konjarnik prelazi promptno na sprovođenje aktivnosti. Zamena i pregorelih provodnika neretko je također potrebna.
Informacije sa pojedinostima pročitajte na Servis šporeta i rerne

Servis bojlera - Angažovanjem Električar Konjarnik, korisnik usluge dobija po principu hitne intervenciije i dežurne službe, pošto je ispad bojlera iz upotrebe makar i na jedan dan, za korisnike krajnje neželjen. Jedna od vrlo čestih intervencija je i popravka bojlera, servis protočnih bojlera, kao i servis kuhinjskih bojlera. Bojleri se najčešće isporučuju u zapreminama od 5 litara do 10litara za kuhinjski primenu i 50 - 80 litara za kupatila. Kao i kod šporeta, najčešći uzroci za kvar bojlera su pregoreli grejač vode i termostat. Grejač prvenstveno "pregori" usled efekta galvanske korozije, koja usled ptrotoka mirko struje razlaže omotač grejača, sve do tačke kada električni provodnik bude direktno izložen vodi unutar bojlera. Tom prilikom dolazi do protoka struje kratkog spoja kroz zaštitni provodnik i ispada zaštitnog osigurača. Više detalja pronađite
OVDE

Popravka termoakumulacione peći na struju - Električar Konjarnik također vrši i servis TA peći (Termo-akumulacione peći), koju i pored centralnog grejanja mnogi korisnici povremeno upotrebljavaju kod vansezonskih kratkotrajnih zahlađenja ili kao primarno grejno telo u stanu ili kući tokom cele grejne sezone. Električar Konjarnik iskustveno navodi da su najčešći uzroci kvara peći, pregorevanje grejača ili ispad termostata. Paradoksalno grejač koji za funkciju ima zagrevanje šamotne opeke i time TA peć, sâm izgori od viskoke temperature kojoj je izložen usled povratne toplotne radijacije šamotnih blokova i staklene vune kao vida izolacije. Interesantnu činjenicu čini i stanje da pri pregorevanju grejača, korisnicima je neophodna hitna popravka, međutim često to nije moguće izvesti dok se sâma peć i šamotna opeka ne ohladni. Najčešće je neophodno sačekati 72 časa.
Dodatne detalje možete naći na web stranici Popravka TA peći
Istočna kapija Beograda - Konjarnik
Za napomenu, Električar Konjarnik zaposleni čine obučeni saradnici od strane

Električar Beograd

tima, spremni su da odgovore na zahteve za hitnom intervencijom, vrše najavu neposredno pred dolaska na lokaciju, obraćaju pažnju na pedantnost izvedenih radova i sa strpljenjem izvršavaju servisne korake, a kao električarska dežurna služba dostupni su Non-Stop 24/7 uz poštovanje poslovnog pravilnika. Aktivni su i kao

električar Zemun

i

električar Voždovac

,

električar Novi Beograd

, odnosno na svim opštinama beograda. Raspoloživa je i usluga

Electrician Belgrade

za zahteve stranih lica u Srbiji.
Električar Konjarnik majstori električari dolaze servisnim vozilima na sledeće lokacije lokacije u Beogradu:
Čukarica
Surčin
Altina
Braće Jerković
Galenika
Kanarevo Brdo
Kumodraž
Miljakovac
Retenzija
Vinča
Novi Beograd
Voždovac
Banovo Brdo
Cerak
Gardoš
Karaburma
Labudovo Brdo
Mirjevo
Ripanj
Višnjička Banja
Palilula
Vračar
Banjica
Dedinje
Gornji Grad
Konjarnik
Ledine
Ovča
Senjak
Zeleni Venac
Rakovica
Zemun
Batajnica
Denkova Bašta
Jajinci
Košutnjak
Lekino Brdo
Pašino Brdo
Šumice
Zemun Polje
Savski Venac
Zvezdara
Bežanijska Kosa
Dorćol
Julino Brdo
Kotež
Leštane
Petlovo Brdo
Veliki Mokri Lug
Žarkovo
Stari Grad

Borča
Dušanovac
Kaluđerica
Krnjača
Mali Mokri Lug
Resnik
Vidikovac
Železnik
Čukarica
Surčin
Altina
Braće Jerković
Galenika
Kanarevo Brdo
Kumodraž
Miljakovac
Retenzija
Vinča
Novi Beograd
Voždovac
Banovo Brdo
Cerak
Gardoš
Karaburma
Labudovo Brdo
Mirjevo
Ripanj
Višnjička Banja
Palilula
Vračar
Banjica
Dedinje
Gornji Grad
Konjarnik
Ledine
Ovča
Senjak
Zeleni Venac
Rakovica
Zemun
Batajnica
Denkova Bašta
Jajinci
Košutnjak
Lekino Brdo
Pašino Brdo
Šumice
Zemun Polje
Savski Venac
Zvezdara
Bežanijska Kosa
Dorćol
Julino Brdo
Kotež
Leštane
Petlovo Brdo
Veliki Mokri Lug
Žarkovo
Stari Grad

Borča
Dušanovac
Kaluđerica
Krnjača
Mali Mokri Lug
Resnik
Vidikovac
Železnik
 
Kontakt podaci:
Električari Konjarnik 11050
Ponedeljak - Nedelja   00-24 h
Ponedeljak - Nedelja   00-24 h