Elektricar Beograd
Elektricar Beograd
Elektricar Beograd Telefon
Elektricar Beograd Telefon

Elektro usluge

koje majstori Električar Beograd pružaju su obimne, dolaze odmah na hitnu interneciju radi ponovnog puštanja struje i uspostavljanja električnog napajanja, radi zamene osigurača, popravke bojlera ili servisa šporeta. Majstor za struju tima Električar Beograd dolazi odmah kod korisnika u Beogradu i okolini.

Precizna i brza dijagnostika električnog kvara, sažet predlog o daljim aktivnosima elektro usluge, realizacija odmah na licu mesta.

Električar Beograd pruža brzu elektro uslugu
bez "razvlačenja" u sprovođenju popravke struje !
Jasna konstatacija
bez "fingiranja" problema sa opisom jako komplikovanog i skupog kvara !
Promptna usluga
bez "odlaganja danima" usled prevelikog obima posla !
Elektro usluge Beograd Razvodna kutija
Servis šporeta Beograd
Zamena Automatskog Osigurača Elektro usluge Beograd
Elektro usluge Beograd koje se pružaju su sledeće:
  •  popravka i

zamena automatskih osigurača

i montaža topljivih osigurača (montaža kućišta)
  •  popravka i

montaža razvodnih ormana sa osiguračima


  •  zamena i

montaža plafonjere

,

postavljanje lustera


  • 

zamena prekidača

,

zamena utičnica

i montaža utikača za struju, Fidove sklopke
  • 

postavljanje aspiratora

,

montaža televizora


  • 

popravka bojlera

za toplu vodu
  • 

zamena indikatora

u kupatilu
  • 

zamena grejača

svih vrsta
  • 

popravka rerne

,

servis šporeta

, servis kuhinjskih ploča za kuvanje,

zamena ringle


  • 

servis TA peći

- popravka TA peći
  • 

servis električnih kotlova

, grejnih tela,

popravka grejalica


  •  servis industrijske opreme u kuhinjama, restoranima, hotelima
  • 

popravka zvona

i

zamena interfona

za pozivanje u stanu
  •  postavljanje

električne instalacije

,

montaža kablova za struju


  • 

postavljanje računarske mreže

- UTP i FTP kablova sa RJ45 mrežnim završecima
Elektro usluge odnosno popravke kvara, bilo da ih sprovodi majstor sa preporukom Električar Beograd ili drugi ovlašćeni majstor, da se svaka popravka kvara jake struje ili slabe struje, sprovede prema elektro stadardu.
Između mnogih pojmova za elektro usluge Električar Beograd izdvaja sledeće sa kojima se korisnici najčešće sreću:

Boja provodnika -  Iako je za izvođače elektro usluge potpuno razumljivo da se fazni provodnici (kablovi, odnosno žice) označavaju
braon, crnom, sivom ili crvenom bojom, nulti provodnik (takozvana nula) označava sa plavom, a uzemljenje sa zuto/zelenom bojom, većina korisnika sa time nije upoznata. Stoga je od značaja da svaku hitnu intervenciju i elektro uslugu sprovodi sertifikovani majstor koji je obučen za to.

Elektro tabla sa osiguračima -  Ako električna razvodna tabla u stranu u kojoj se nalaze automatski osigurači nije pravilno šemirana, tj nisu pravilno i pregledno postavljeni provodnici u razvodnom ormanu ili električnom ormanu gde se nalazi električno brojilo, lako može doći do greške prilikom vršenja elektro usluge. U tom smislu svaka žica treba biti postavljen uredno kako bi se provodnik jednostavno mogao pratiti, a žice "nule" i žice uzemljenja budu grupisane i spojene sa pripadajućim sabirnicama.

Prekidači za svetlo - Postoji vise vrsta prekidača za svetlo, među kojima su preklopni prekidač, serijski prekidač i neizmenični prekidač. Standardni prekidač za svetlo se često koristi kod lustera i jednog sijaličnog mesta, serijski prekidač do dva, a ponekad i više mesta. Naizmenični i unakrsni prekidači se koriste zajedno i primena im je u hodnicima i stepeništima, gde se rasveta, pali i gasi na više mesta u hodniku ili sobi stana. Elektro usluge vezano za prekidače, koraci su identični kao i kod montaže utičnice.

Grupe prekidača - U grupi elemenata za prekidanje se svakako nalaze tipovi kao sto su elektro tasteri, na primer za aktivirane stepenišnih automata za svetlo sa tajmerom, mikro prekidača koji se nalaze u sklopu hidroforskih pumpi za vodu, prekidača sa potenciometrima (dimeri) za upravljanje jačinom svetla. Kod elektro usluge postavljanja prekidača sa optičkim senzorom ili kapacitivnim upravljanjem se mora uraditi postavljanje prema uputstvu proizvođača, a postoje i grebenasti prekidači za primenu u primarnom električnom ormanu, ormanu brojila za struju itd.
Montaža LED rasvete Elektro usluge Beograd
Elektro usluge Beograd Razvodna kutija
Popravka bojlera Elektro usluge Beograd
Elektro usluge iz opširne ponude Električar Beograd, obuhvataju i sledeće popravke kvara koje se najviše zahtevaju od korisnika.

Zamena osigurača - Zamena automatskog osigurača ili zamena topljivog osigurača kod preopterećenja električnog priključka je vrlo česta elektro usluga u kuči ili stanu korisnika. Osigurač kroz svoju konstrukciju ima za svrhu da prekine dotok struje, te time zaštiti instalaciju, uređaje i korisnike od daljih ostećenja i povreda. Automatski osigurač u svom skolpu sadrži bimetal, dok topljivi osigurač sadrži bakarnu žicu određenog preseka i toplotnog koeficienta, obloženu kvarcnim peskom. Oba tipa usled protoka struje bivaju zagrevana usled električnog otpora materijala, te kod preopterećenja bimetal automatskog osigurača se deformiše i prekine kontakt sa dovodnim kablom, odnosno kod topljivog osigurača bakarna žica pregori, a kvarcni pesak apsorbuje električni luk.
Kod toljivog osigurača elektro usluga je prilično jednostavna, dok je kod automatskog neophodno detaljno poznavanje elektrotehničkih pravila. Detaljno objašnjenje možete pročitati na stranici  Zamena osigurača i Kako zameniti osigurač

Servis TA peći - Električar Beograd također vrši elektro uslugu popravke Termoakumulacione peći. Električar Beograd iskustveno navodi da su najčešći uzroci kvara peći pregorevanje grejača ili kvar termostata za regulaciju temperature. Interesantnu činjenicu kod zamene grejača čini stanje da grejač koji za funkciju ima zagrevanje šamotnih blokova i time TA peć, sâm izgori od viskoke temperature kojoj je izložen tokom rada. Detalje za elektro usluge popravke naći na stranici Servis TA peći

Servis šporeta - Kada dođe do delimičnog ili potpunog kvara električnog šporeta, ugradne rerne ili keramičke ploče za kuvanje, serviser Elektricar Beograd navodi da šporet može u velikom broju slučajeva da bude nebezbedan za korišćenje. Elektro usluge vrlo često se sastoje da treba zameniti pregoreli grejač rerne ili pregoreli kabl struje. Ako se u toku dijagnostike kvara i ispitivanjem električnih svojstava ustanovi da treba izvršiti zamenu termostata ili je neophodna zamena prekidača ili ringle, Električar Beograd sprovodi elektro usluge odmah na teritoriji Beograda i okoline. Opširnije informacije pročitajte na stranici kako se popravlja šporet

Servis bojlera - Pozivanjem majstora Električar Beograd, korisnik pored toga što navodi da su mu potrebne

elektro usluge

, treba navesti o kom uređaju je reč i kratak opis kvara. Često su zahtevane i elektro usluge popravke bojlera, servis protočnih bojlera, kao i servis kuhinjskih bojlera. Bojleri se najčešće isporučuju u beogradu u zapreminama od 5 litara do 10 litara za kuhinjski primenu i 50 - 80 litara za kupatila. Kao i kod šporeta, najčešći uzroci za

kvar bojlera

su pregoreli grejač vode i kvar termostata vode. Elektricar Beograd navodi da bojler poseduje dva nezavisna termostata, regulacioni termostat i sigurnosni termostat.

Ugradnja aspiratora -  Za aspirator, čvrsto fizičko fiksiranje za zid je od izuzetnog značaja, odnosno treba obratiti pažnju da rupe u zidu u koje se postavljaju tiplovi budu ravne, da se zid ne kruni, kako se tokom korišćenja aspirator ne bi oslobodio i pao sa zida. Od praktičnog značaja je i pravilna montaža odvodnog creva aspiratora (ako je verzija postavljanja sa crevom u pitanju), kako bi isparenja i mirisi od kuvanja bili pravilno usmereni ka ventilacionom otvoru. Elektro usluga obuhvata i spajanje monofaznog
sa aspiratorom i to direktno krajevi provodnika sa klemama koje se nalaze unutar aspiratora.

Zamena indikatora - Prekidač za potrošače u kupatilu, odnosno indukator za kupatilo se prvenstveno kvari usled pregorevanja prekidača za struju koji se odnosi na velike potrošače kao sto su bojler ili veš mašina. Konkretni prekidač (jedan od više u indikatoru za kupalito) biva permanentno zagrevan protokom jake struje kroz njega (tačnije usled postojanja specifičnog električnog otpora), te nakon izvesnog vremena, deformacije i zamora materijala, dolazi do zaglavljivanja prekidača ili topljenja nekih njegovih delova. Prilikom elektro usluge zamene indikatora, kao i kod nove montaže indikatora, važno je tačno identifikovati koji provodnik u razvodnoj kutiji indikatora napaja koji potrošač. Korisnici često sami pokušaju zamenu, da bi na polovini procesa izgubili iz vida koji provodnik sta napaja ili jednostavno pomešaju provodnike. Za ovu intervenciju se uvek preporučuje aktivnost obučenog servisera  Električar Beograd  i  Električar Zemun  i  Električar Voždovac

Ugradnja utičnice - Elektro usluge ugradnje monofazne utičnice ili trofazne utičnice treba sprovesti tako da kleme budu jako pričvršćene, kako u toku korišćenja ne bi došlo do izvlačenja žice i kako ne bi došlo do  kraktog spoja. Utičnicu treba također čvrsto pričvrstiti i za doznu u zidu, kako se prilikom izvačenja utičaka iz utičnice ona ne bi izvukla iz zida. Za postavljanje nove utičnice, predhodno je potrebno postaviti ugradnu doznu u zid, odnosno prvo treba ištemati zid, pa potpom fiksirati dozna uz pomoć gipsa i uvesti kablove kroz otvore u dozni.
Električar Savski venac Trg Slavija
Električar Vračar Hram Svetog Save
Električar Novi Beograd Zapadna Kapija

Električar Beograd

nastupa kao tim majstora

električar Zemun

,

električar Zvezdara

,

električar Voždovac

i odgovoran je za sve opštine grada Beograda.

Electrician Belgrade

odgovara na zahteve klijenata na stranom jeziku.
Elektro usluge Beograd koje pruža majstor električar obuhvata područje celog grada Beograda i okoline:
Čukarica
Surčin
Altina
Braće Jerković
Galenika
Kanarevo Brdo
Kumodraž
Miljakovac
Retenzija
Vinča
Novi Beograd
Voždovac
Banovo Brdo
Cerak
Gardoš
Karaburma
Labudovo Brdo
Mirjevo
Ripanj
Višnjička Banja
Palilula
Vračar
Banjica
Dedinje
Gornji Grad
Konjarnik
Ledine
Ovča
Senjak
Zeleni Venac
Rakovica
Zemun
Batajnica
Denkova Bašta
Jajinci
Košutnjak
Lekino Brdo
Pašino Brdo
Šumice
Zemun Polje
Savski Venac
Zvezdara
Bežanijska Kosa
Dorćol
Julino Brdo
Kotež
Leštane
Petlovo Brdo
Veliki Mokri Lug
Žarkovo
Stari Grad

Borča
Dušanovac
Kaluđerica
Krnjača
Mali Mokri Lug
Resnik
Vidikovac
Železnik
Čukarica
Surčin
Altina
Braće Jerković
Galenika
Kanarevo Brdo
Kumodraž
Miljakovac
Retenzija
Vinča
Novi Beograd
Voždovac
Banovo Brdo
Cerak
Gardoš
Karaburma
Labudovo Brdo
Mirjevo
Ripanj
Višnjička Banja
Palilula
Vračar
Banjica
Dedinje
Gornji Grad
Konjarnik
Ledine
Ovča
Senjak
Zeleni Venac
Rakovica
Zemun
Batajnica
Denkova Bašta
Jajinci
Košutnjak
Lekino Brdo
Pašino Brdo
Šumice
Zemun Polje
Savski Venac
Zvezdara
Bežanijska Kosa
Dorćol
Julino Brdo
Kotež
Leštane
Petlovo Brdo
Veliki Mokri Lug
Žarkovo
Stari Grad

Borča
Dušanovac
Kaluđerica
Krnjača
Mali Mokri Lug
Resnik
Vidikovac
Železnik
 
Kontakt podaci:
Električari Beograd 11000
011/646-09-21 
Ponedeljak - Nedelja   00-24 h
Ponedeljak - Nedelja   00-24 h
011/646-09-21