Servis šporeta
Servis šporeta i popravka rerne obuhvata višestruke aktivnosti, između ostalog obuhvaćena je i zamena grejača rerne, zamena ventilatora rerne, zamena prekidača rerne, zamena prekidača ringle šporeta, zamena ringle na šporetu, zamena termo osigurača šporeta.

Popravka šporeta kod delimičnog ili potpunog kvara električnog šporeta, ugradne rerne ili keramičke ploče za kuvanje je od posebnog značaja, navodi serviser Električar Beograd, jer šporet u navedenom slučaju može da bude nebezbedan za korišćenje. Električarske usluge se vrlo često sastoje od zamene pregorelog grejača rerne ili nagorelog kabla struje. Ako se u toku dijagnostifikacije kvara i ispitivanjem električnih svojstava ustanovi da treba izvršiti zamenu termostata ili je neophodna zamena prekidača ili ringle, Električar Beograd sprovodi elektro usluge odmah na adresi korisnika.
SERVIS ŠPORETA Električar Beograd
Popravka rerne
Zamena grejača rerne
Montaža ugradne rerne
Zamena grejača rerne.

Zamena ventilatora rerne.

Zamena prekidača ringle.

Zamena prekidača rerne.

Zamena ringle na šporetu.

Zamena termo osigurača šporeta.
Montaža ugradne rene i povezivanje šporeta na električnu mrežu.

Montaža kabla na šporetu - Kod isporuke novog šporeta ili ugradne rerne, neophodna je posebna montaža kabla za struju, koji se naknadno nabavlja. Na teritoriji beograda i okoline, kao i cele srbije, primenjuje je se jedna od dve vrste kabla i montaže. Monofazni kabal i trofazni. Svaki šporet i rerna mogu biti povezani na bilo koju vrstu kabla, pri čemu je razlika da se kod monofaznog kabla šporet ili rerna napajaju na jednu fazu koju osigurava jedan osigurač, dok se kod trofaznog kabla šporeta napaja na tri faze i tri osigurača u razvodnom ormanu.
Prednost primene monofaznog kabla i načina povezivanja je u korišćenju jeftinije instalacije, a kod primene trofaznog kabla u ravnomernoj raspodeli električnog opterećenja na tri faze i tri osiguračka mesta.
Montaža monofaznog kabla
Montaža trofaznog kabla
Trofazna utičnica
Odražavanje šporeta i rerne.
Zamena grejača rerne
Zamena prekidača ringle
Zamena prekidača rerne
 
Kontakt za više informacija:
Električari Beograd 11000
011/646-09-21 
Ponedeljak - Petak   09-17 h
Električari Beograd 11000
011/646-09-21
Ponedeljak - Petak   09-17 h